We're looking for a partner who can bring us to the next level. If you are interested please reach out to [email protected]!
Direct de code via e-mail Officiƫle verkoper Veilige betaling gegarandeerd
  • Direct de code via e-mail
  • OfficiĆ«le verkoper
  • Veilige betaling gegarandeerd

Jouw homebase voor game,
gift & prepaid cards!

Jouw homebase voor game,
gift & prepaid cards!

Uitgelichte producten

Prepaid creditcards

De best gelezen artikelen van ReloadBase

Lyca-man-belt-Reloadbase

Lyca databundels

Internet gebruiken via je mobiele telefoon is nu eerder regel dan uitzondering. Iedereen heeft een smartphone waarmee hij apps kan installeren, social media kan gebruiken,…

Veelgestelde vragen over beltegoed

Hoe waardeer ik beltegoed op?

Wanneer je geen abonnement wil afsluiten, is er prepaid. Het ideale aan prepaid is dat je, zoals de naam al doet vermoeden, al je belminuten, sms’jes en data vooraf betaalt. Je ontvangt op die manier achteraf geen (te hoge) rekening. Je gebruikt je beltegoed op een gegeven moment gewoon op – dan moet je het tegoed opnieuw opwaarderen. Vroeger deed je dit door een code te smsā€™en naar jouw eigen provider. Dat kan nog steeds, maar er zijn nu ook manieren om je beltegoed online op te waarderen.

Hoe vraag ik het saldo van mijn beltegoed op?

Je kunt op verschillende manieren het resterende saldo van je beltegoed opvragen. Door te bellen of te smsā€™en naar een specifiek nummer, bijvoorbeeld. Daarnaast kun je het saldo van je beltegoed online opvragen via de app of website van je provider.

Hoe waardeer ik online op?

Online opwaarderen gaat heel eenvoudig en, misschien wel het belangrijkste, lekker snel! Vanaf je pc, tablet of mobiele telefoon ga je naar een website waar online opwaarderen wordt aangeboden (let er daarbij op dat dit een officiƫle site is, zodat je niet slachtoffer wordt van fraude). Hier voer je jouw mobiele nummer in en geef je aan met welk bedrag je het beltegoed wilt opwaarderen. Afrekenen gaat via iDeal of creditcard. Hierna is je beltegoed meteen opgewaardeerd en kun je weer even vooruit.

Veelgestelde vragen over e-gift cards

Hoe werken e-gift cards?

Een gift card is een pasje dat een bepaalde waarde vertegenwoordigt. De eigenaar van het pasje kan het betreffende bedrag vrij besteden bij aangesloten webshops en fysieke verkooppunten. Het bedrag hoeft nooit in Ć©Ć©n keer opgemaakt te worden en kan dus gebruikt worden op meerdere momenten en bij meerdere aangesloten verkooppunten.
Wanneer je een gift card koopt bij een fysiek verkooppunt, zoals de Albert Heijn, reken je het pasje af. Geeft de eigenaar het bedrag op het pasje uit in een fysieke winkel, dan werkt het pasje als een pinpas. Geeft de eigenaar het bedrag op het pasje uit in een online winkel, dan moet de 16-cijferige pincode op het pasje ingevoerd worden bij het afrekenen.
Wanneer je de gift card online koopt, klik je simpelweg op het type pasje en de waarde die je voor ogen hebt. Deze waarde reken je af (bijvoorbeeld via iDeal). Je kunt ervoor kiezen een echt pasje thuis te laten bezorgen, maar je kunt ‘m ook digitaal ontvangen in de vorm van een 16-cijferige pincode.

Waar kan ik e-gift cards kopen?

Je kunt gift cards kopen bij zowel fysieke verkooppunten als online. Let er op dat je een officiƫle gift card koopt, om fraude te voorkomen.

Waar kan ik e-gift cards besteden?

Je kunt gift cards op evenveel plekken besteden als kopen. Gebruik jouw gift card voor het kopen van boeken, kleding, entertainment, etenā€¦ Noem het en het kan!

Als eerste op de hoogte
Meld je aan en dan hoor jij als eerste alles over aanbiedingen, nieuwe productaankondigingen en tal van verrassingen. Exclusief in jouw inbox!
Meld je aan
En dan ben jij als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen, nieuwe productaankondigingen en tal van verrassingen. Exclusief in jouw inbox!

Selecteer jouw gewenste taal:

Nederlands
Ga door

Je landkeuze zorgt ervoor dat we je de juiste producten en betaalmethodes kunnen bieden. Zorg dat dit overeenkomt met het land van de account(s) waarop je het product wilt inwisselen.